Har du spesifikke mål?

Enten de er store eller små, vil en personlig trener gi deg optimal effekt av din tid og innsats. AKIMI har kompetente og erfarne personlige trenere på huset som hjelper deg nå dine mål.

Høy Fagkompetanse

Våre personlige trenere har høy fagkompetanse. De har bakgrunn enten fra fysioterapi eller PT–utdannelsen ved Norges Idrettshøgskole eller tilsvarende. Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

På Akimi er vårt motto «Vær aktiv – Nå målet». Gjør du det som trengs for å nå dine mål?

Utfordre deg selv og bestill en PT i dag.

Inspirerende

Et godt resultat er avhengig av at din PT legger opp et morsomt, variert og inspirerende treningsopplegg som er skreddersydd deg og dine mål. Du blir utfordret og pushet, selvfølgelig under tett oppfølging fra din PT.

En PT–time kan være alt fra styrke– og kondisjonstrening i sal til boksing eller en løpetur i skogen. Du vil få program både til dine økter sammen med PT, i tillegg til øktene dere avtaler du skal ta alene. Treningen blir spesialtilpasset dine behov, og din PT vil legge ned mye arbeid og engasjement i din trening og fremgang. Det er nettopp dette du betaler for.