Ny bruker:

Gå inn på timeplanen, og trykk på knappen «Logg inn». Klikk deretter på linken «ny bruker, eller glemt passord». Skriv inn mobilnummeret ditt, og trykk send. Du vil motta passord på sms innen kort tid. I etterkant kan du bytte passord ved å gå inn på «mine sider» når du er innlogget.

Skulle du ikke få sms, eller få feilmelding, ring resepsjonen på 31 29 02 70. De vil da sjekke om vi har riktig mobilnummer registrert i vår database.

Regler

  1. Booking av time kan gjøres i forkant på nett eller i resepsjonen når du kommer. Vi anbefaler at du alltid booker time i forveien, for å være sikre deg plass. Du kan booke online frem til 30 min før timen starter.
  2. Du kan booke time en uke i forkant fra nett. Avmelding kan skje inntil en time før timen starter.
  3. Avhenting av forhåndsbookede, samt ny booking av timer, skjer på egen terminal i resepsjonen. Her mottar du en kvittering du gir instruktøren på timen. Lappen er viktig for at instruktøren skal vite om du har plass, eller evt venteliste.
  4. Oppmøte på timen er senest 5 minutter før den starter.
  5. Husk å avbestille timen om du ikke kommer. Dette gjør du enkelt via nett.
  6. Ved fulle timer, vil du kunne bli satt på venteliste. Ventelista er nummerert. Om noen som er påmeldt ikke er kommet 5 min før timen, vil de på venteliste bli sluppet inn etter nummerert rekkefølge.
  7. Vi kjører timer uansett antall oppmøte, men gir da instruktøren rom for å kjøre litt annet opplegg enn planlagt :) Trening blir det uansett, om du som medlem ønsker.
  8. I perioder utenom hovedtimeplanen (som påske, jul, sommer etc.) vil timer kunne bli avlyst 30 min før start dersom det ikke er noen påmeldte. Vi anbefaler derfor at du alltid booker plass på timen i god tid.

NB: Dersom du booker timer og ikke møter opp eller avbestiller, vil du få en merknad/prikk. Skjer dette to ganger ila 30 dager, vil man bli utestengt fra bookingen frem til man ikke lengre har to prikker siste 30 dager. Dette gjelder fra og med 01.07.16. Du kan fortsatt gå på timer, men må melde deg på når du kommer til timen.

Vi ønsker at flest mulig skal få kunne booke seg på timene, og da er det fint om en husker å avbestille dersom en ser en ikke kan komme. Du kan selvfølgelig ringe oss, dersom du ikke har internett tilgjengelig, så hjelper vi deg.