Hva menes med adaptiv hudpleie?

Priori`s adaptive hudpleie er utviklet for å forstå hudens komplekse kommunikasjonssystem.

Alle Priori`s produkter er utviklet for å kunne lese og kode av hudens spesifikke behov for fukt, beskyttelse og gjenoppbygging. Priori benytter seg av avanserte teknologier innen bioteknologi for å møte dine unike behov, slik at du får det beste resultatet og den mest ideelle huden.

PRIORI inneholder avanserte bioteknologiske ingrediendser:

LCA COMPLEX

1) Hva? pH balansert melkesyre - AHA PLUS Vitamin A, C, E & ProVit. A.
2) Hva gjør det? Gir huden en skånsom eksfoliering samt hydrerer og normaliserer. Passer alle hudtyper og hudtilstander og øker det naturlige hyaluronsyrenivået i huden. Det forbedrer hudens evne til å bevare fuktigheten, struktur og volum. LCA-komplekset inneholder dessuten antioksidantegenskapene som vi finner i
    vitaminene A, C, E og ProVit. A. 

Q+SOD COMPLEX

1) Hva) Høykonsentrert SOD ( Super Oxid Dismutase) plus CoQ10.
2) Hva gjør det? Den ultimate antioksidantbeskyttelsen. Når antioksidantene absorberes i huden, hermer de etter effekten av de vi har naturlig, og forsøker å opprettholde viktige funksjoner, slik at huden kan reparere og beskytte cellene våre uten å irritere huden. Nøytraliserer mitokondriene i cellene våre.

DNA ENZYME COMPLEX

1) Hva? 3 DNA-reparerende enzymer fra naturlig kilder, som hermer etter de vi har    
    naturlig i huden. Kilder: blå/grønn alge, mikrobe og sennepsfrøekstrakt som leveres
    via et liposom.
2) Hva gjør det? Agerer akkurat som vår egen huds DNA-enzymer gjør; "klipper" ut
    skadet DNA og reparerer skadene på hudens DNA.

BOTANICAL COMPLEX

1) Hva? Et bredspektret antioksidantkomples fra 6 naturlige og ferske ingredienser som når de kombineres gir oss mer enn 30 antioksidanter, alt i en stjerneingrediens.
2) Hva gjør det? Tilbyr huden over 30 antioksidanter og polyfenoler som gir en bredspektret beskyttelse til huden. Denne beskyttelsen reparerer og booster huden med naturlige antiinflamatoriske antioksidanter og gir en klarere og jevnere hudtone. Bearbeider også ujevn pigmentering og motvirker uren hud.

ADVANCED MOISTURE COMPLEX

1) Hva? Glycerin, Sodium PCA, Trehalos og Sodiumhyaluronat, alle disse ingrediensene finnes i dette avanserte, fuktighetsgivende komplekset.
2) Hva gjør det? Dette komplekset virker intensivt fuktighetsgivende, både på kort og lang sikt (opptil 24 timer). Motvirker ulike årsaker som gjør huden tørr, fuktfattig eller svekker hudbarrierren ved å motvirke transpedermalt vanntap (TEWL). Tiltrekker seg og binder fuktighet til huden.