På AKIMI har vi fysioterapeuter både med og uten tilskudd. Fysioterapeuter trenger ikke lenger henvisning fra lege, vi tar deg raskt inn til en undersøkelse. De private fysioterapeutene kan du som regel få time hos innen få dager. I mange tilfeller ser vi at et behandlingsforløp hos en privat fysioterapeut kan være ferdig innen en pasient får time fra ventelisten. 

Dersom du har helseforsikring, dekker denne ofte bruk av privat fysioterapeut, og vi anbefaler derfor alle å sjekke opp denne før de evt setter seg på venteliste. Mer om helseforsikring kan du lese her.

Fysioterapeuter har gjennomgående kunnskap om kroppens funksjoner og bevegelser, og en fyisopterapeut driver både med behandling og forebygging. Felles mål er at pasienten gjenvinner, utvikler eller stabiliser funksjonsevnen, og dermed får bedre livskvalitet. På AKIMI har alle våre terapeuter en aktiv tilnærming på behandling. Det vil si at det er ønskelig at pasienten, gjennom tilrettelagt trening, skal klare å jobbe seg frem til optimal funksjonsevne.

 

 

 

 

 

BOOK TIME NÅ

Har du spørsmål eller ønsker å booke time, kan du enten ringe oss på 31 29 02 70, eller komme innom oss på senteret. Vi gjør oppmerksom på at dersom du avbestiller en time samme dag, må du betale for timen i sin helhet. Dette gjelder også pasienter med oppnådd egenandel. Les mer på www.helfo.no