Progresjon
Variasjon
Motivasjon
Individuell tilpassing
Trygghet
Dersom dette sammenfaller med dine ønsker kan jeg hjelpe deg!

Vi har alle ulike forutsetninger og behov når det kommer til trening. Enten du har en stillesittende- eller fysisk krevende hverdag, utsettes kroppen din for belastninger.

Jeg tar utgangspunkt i deg som person, din livssituasjon. Sammen kartlegger vi hva som er funksjonell trening for deg, og en hensiktsmessig strategi for at du skal nå dine målsetninger. Jeg vil  også for å motivere og pushe deg til å yte det lille ekstra du trenger for å få maksimalt utbytte av din trening, og samtidig kvalitetssikre treningen og dermed minske risikoen for treningsskader.

 

Hva jeg kan tilby deg?

Harde og effektive treningsøkter
Individuelt tilpassede treningsprogram
Kostrådgiving
Personlig trening alene eller i gruppe med boxing eller Thai/kickboxing
Ta kontakt i dag: pt.christian.nordli@gmail.com

eller på telefon 45 23 64 64

Christian er PT Nivå 2

Min bakgrunn.

Jeg begynte å trene Tae Kwon Do tidlig på barneskolen, og har siden den gang trent mange ulike typer kampsport, både tradisjonelle og moderne stiler. I senere år har jeg spisset meg inn på Kickboxing . Jeg instruerer både nybegynnere, og videregående elever i dette, samt gir andre utøvere coaching før og under konkurranser.

Kickboxing er en kampsport som kombinerer slagteknikker og fotarbeidet fra klassisk europeisk boxing, med spark hentet fra Karate og Tae Kwon Do. Som alle kampsporter er dette en svært teknisk idrett som også setter høye krav til utøvere både fysisk og mentalt.

Ønsket om å jobbe som personlig trener har sitt utspring i mitt engasjement innen denne idretten, og trenerrollen jeg har der. Selv om det alltid har vært kampsport som har vært mitt fokus, er jeg også svært glad i styrketrening, løping, svømming, klatring og yoga.

Utdanning/Erfaring:

EHFA godkjent personlig trener og kostrådgiver ved Axelsons Bodywork School i Oslo.

Godkjent Trener1 kurs i regi av Norges Kickboxing forbund.

5 års erfaring som Kickboxing Instruktør og konkurranseutøver.

Treningskontakt for Sagene bydelskontor for eldre og uføre/ gruppetrener for Sagene IF.