Velkommen til Aktiv Mamma på AKIMI.

Sarah Gilhuus er utdannet kiropraktor, og er spesielt opptatt av behandling av barn samt gravide, og tar ved siden av arbeid jevnlig videreutdanning innenfor disse fagområdene.

Hun kjører kurs for deg som venter barn, og for deg som har nettopp fått barn. Beskrivelsene og oppstart av kursene ser du under. Påmelding for begge kurs skjer via resepsjonen, eller du kan ta direkte kontakt med Sarah på sarah.gilhuus@akimi.no

Aktiv gravid:

Gratulerer med svangerskapet!

Som du sikkert vet, går kroppen gjennom store forandringer under graviditeten. For å forebygge plager og gjøre kroppen best mulig rustet for fødsel og barseltid kan målrettet trening være løsningen.

Kiropraktor Sarah Gilhuus leder treningsgruppen som vil foregå med begrenset antall deltakere slik at du får individuell oppfølging og tilrettelegging. Du vil også få spesifikk veiledning dersom du allerede har plager eller utfordringer slik at du kan få en trygg og effektiv trening.

Fokus på trening vil være på mage, rygg, kjernemuskulaturen og bekkenbunnen, men du vil også få allsidig trening for hele kroppen.

Trening gjennom svangerskapet har mange fordeler:

Bedre fysisk form
Sunnere svangerskap for både mor og barn
Assosiert med positiv påvirkning på fødsel
En sterk bekkenbunn kan forebygge urinlekkasje
Sosialt
Bedre selvfølelse
Kurset går over 6 uker og koster 1200,- som betales ved påmelding.

Finn en startdato som passer deg best og meld deg på i dag! Plasser må bestilles i forveien.

shutterstock_82822033Oppstartsdatoer 2015:

Onsdag 2. September kl. 19.00-20.00 (fom/tom uke 36-41)

Onsdag 14. Oktober kl. 19.00-20.00 (fom/tom uke 42-48)

Onsdag 2. Desember kl 19.00-20.00 (fom/tom uke 49-1)

 

Aktiv mor og barn

Gratulerer med den lille.

Mor/barn-gruppen er perfekt trening for den nybakte mor med sitt barn, fra 6 uker etter fødsel. Treningen har fokus på å forebygge plager, stabilisere ryggen/kroppen, med et spesielt fokus på å styrke kjernemuskulaturen og bekkenbunnen. Treningen er tilpasset til kroppen din som akkurat har født.

Kiropraktor Sarah Gilhuus leder treningsgruppen som vil foregå med begrenset antall deltakere slik at du får individuell oppfølging og tilrettelegging. Du vil også få spesifikk veiledning dersom du har plager eller utfordringer slik at du kan få en trygg og effektiv trening.

Sosial og morsom trening sammen med andre nybakte mødre. Barnet kan være med som ekstra belastnings-manual. Det er alltid gøy!

Kurset går over 6 uker og koster 1200,- som betales ved påmelding. Finn en startdato som passer deg best og meld deg på i dag! Plasser må bestilles i forveien.

Oppstartsdatoer 2015:

Onsdag 2. September kl. 11.00-12.00 (fom/tom uke 36-41)

Onsdag 14. Oktober kl. 11.00-12.00 (fom/tom uke 42-48)

Onsdag 2. Desember kl 11.00-12.00 (fom/tom uke 49-1)